FN Blog / Taxisblog / Újra sugároz a Rádiócafé 98.6!
Nyomtatás Betűméret
Újra sugároz a Rádiócafé 98.6! 2011-06-11 04:33:37
Sokan nem nyugodtak bele, abba a ténybe, hogy a Rádiócafé beszüntette a műsorok sugárzását. Én is közéjük tartozom. Ezért saját hatáskörömbe vontam a probléma megoldását. Újraindítottam az adást!

 

Erősen csökkentett műsoridőben és vételi körzetben, de újra terjednek az éterben a jól ismert station ID-k és a „cafés zenék”. Ahhoz, hogy valaki hallgathassa a műsort, csak be kell állítania a jól ismert 98,6-os frekvenciát és el kell találnia a helyet és az időt. Minden délután 6-tól 7-ig az autóm kb. 4 méteres vonzáskörzetében. Sajnos egyelőre konzervből kel dolgoznom. Letöltöttem  szájbi és dani búcsúmixét és minden délután lejátszom az FM transmitterem segítségével.  Vajon fogja valaki hallani az utasaimon kívül? Igazából mindegy is. Megnyugtat, ha a rádiómon az évek óta megszokott számokat látom. Azt hiszem függő lettem. Jó, ez elég önzően hangzik. Mi legyen azzal, aki hasonló cipőben jár, mint én. Azoknak, akik szintén nem bírják elfogadni, hogy elveszítették napi betevő kávéjukat két választása is van. Vagy sistergő rádióval járják az utakat, remélve, hogy pár másodpercre elkaphatják az adásomat, vagy maguk is műsorszórásba kezdenek.  Meglátjuk mi lesz belőle.


Cimkék: magán műsorszórás
19 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

3. Pese 2012-07-23 10:18:28
Szeretnèk mar egy jò meleg puncit....
2. Biri bacsi 2011-10-01 02:50:08
En viszont nem!!!!!!!!!!¡!!!!!¡!!!!!
1. Biri néni 2011-06-13 21:28:06
Igen-igen-igen!!! imádlak... :)

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés