FN Blog / Taxisblog / Kata nevel
Nyomtatás Betűméret
Kata nevel 2011-02-28 02:48:49
Emlékeztek Katára, neki van eszméletlenül kerek feneke. Írtam már róla.

 

Kata nagy fába vágta a fejszéjét. Arra az őrült feladatra vállalkozott, hogy kultúrát plántáljon belém. A végén még sikerülni fog neki, ha így folytatja. Úgy csinálja, hogy előadásokra hív, érdekes embereknek mutat be, beszélget velem, és ami a legjobb az egészben, hogy táncol. Na, hogy értsetek is valamit a hebegésemből, kezdem elveszíteni az eszem. Kata szép, Kata okos és Kata meg van győződve róla, hogy remek kritikát írtam az előadásáról, amire első találkozásunk után meghívott. Ez persze nincs így, hiszen kritikát az ír, akinek van némi fogalma arról mit is kéne látnia, tudja mi számít jónak a szakma szerint és mi rossznak, ja és veszi magának a bátorságot, hogy valakinek több hónapos munkáját elintézze egy frappánsnak gondolt hasonlattal. Hát ebből semmi nem igaz rám, de igazából mindegy is. A lényeg, hogy írtam, tetszett neki, újra találkoztunk, újra mutatott valamit és újra és újra. Már képben vagyok, hogy megfaragták az állami támogatást, hogy vigyázni kell a koreográfusokkal, ha fröccsöznek, hogy bátran kell asszociálni és akkor talán érteni fogom egyszer a tánc nyelvét, hogy minden apró részlet fontos, a fények, a hangok, a jelmez és, hogy milyen kulturáltan lehet a mondanivalót megfogalmazni egy-két ritkán használt idegen szóval. Jól hangzik nem? Persze, néhány dolgot még nem értek. Nem értem, miért esek hipnotikus transzba, ha lekapcsolják a lámpákat? Imádom azt a néhány másodpercnyi majdnem tökéletes sötétet. Nem értem, hogy tud emlékezni olyan előadások minden mozdulatára, amit már jó ideje nem játszott, mint abban a darabban, amire a legutóbb hívott el.Azt sem értem miért futnak ezek az előadások jobbára pár tucat néző előtt és miért lepődnek meg, ha megtelik a terem. Épphogy belekóstoltam ebbe a műfajba, és függő lettem. Jó, mondhatjátok, hogy Kata függő vagyok és nem táncfüggő és akkor mi van? Persze el kell telnie egy kis időnek míg, észreveszem, hogy nem csak ő van a színpadon, de utána is remekül szórakozom. Csak képzeljétek el, hogy táncoló nők egy csoportja olyan történetet mesél el, ami az én gondolatimból alakul ki. Csak rajtam múlik, mire gondolok. Vannak ugyan sorvezetők, de nem nagy esély van rá, hogy a nézők ugyanazt éljék meg. Könnyebb persze a sablonsorozatokat bámulni otthon a tévében, ott legalább nem éri meglepetés az embert. És végül, azt sem értem mit akar Kata. Kedvesen bevezet a világába, mintha csak az lenne a szándéka, hogy felássa az agyam eddig sosem művelt parcelláját és kész. Nincs tovább. Én megismerhetem az ő világát, de nem jön át kirándulni az enyémbe. Sosem ment jól a rajongói szerep. Most is majd bele döglök. Megismertem egy olyan lányt, aki minden alkalommal meg tud lepni, mindig ad valami újat és nem, hogy nem kér viszonzást, de nem is hajlandó elfogadni. Legszívesebben menekülnék tőle, a kudarcomtól, de annyira vonz, hogy egyszerűen képtelen vagyok. Értitek már, miért hebegek? Nem elég, hogy hebegek, napokig görcsöltem ezen a bejegyzésen, de kiizzadtam. Boldog szülinapot Kata!


Cimkék: tánc Kata
18 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

6. KOJAK 2012-07-30 07:41:46
Szégyentelen!
5. Petraa 2011-09-23 20:06:06
azt h takarodj oda ahonnan jöttél;)):
4. KOJAK 2011-09-23 17:59:35
Petra te edes! Magameva akarlak tenni! Mit szolsz hozza baby?
3. Petraa 2011-03-17 13:36:36
tyűű.xdd derégenirtam :||| miktörténnekitt? : D dul a láw?: DD haha.xddddddddddddddddddddddddd
2. háát 2011-03-03 17:13:50
Felvezető vagy neki egy komoly kapcsolathoz. Önbizalmat "öntesz" belé, s ezt ő jó néven veszi. Te meg vigyázz, ha jön a kapcsolat, bele ne sérülj!
1. tibi 2011-02-28 07:34:53
ez a szerelem?

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés