FN Blog / Taxisblog / Hatalomátvétel Ferihegyen
Nyomtatás Betűméret
Hatalomátvétel Ferihegyen 2010-12-07 13:58:28
Átvette a Főtaxi a repülőtéri drosztkat némi rendőri és In-kál-os segítséggel.

 

Lekerültek a Zónás táblák. A rendőrök nem engednek földi halandókat az érkezési oldalra. A zónával együtt az összes társaságot kiszorítják a repülőtérről. Felmentem, megkérdeztem.

Rendőrök zárják el a Ferihegy 2-ön az érkezési oldal lehajtóját. Csak a Főtaxi és egy-két kivételezett civil autó hajthat be oda, ők is csak nagyon jó indokkal. A rendelésre váró taxik csak az indulási oldalon a két terminál közötti építési terület mellett vehetik fel utasaikat. Az indoklás: A reptéren folyó építkezés miatt, csak a Főtaxinak tudnak az érkezési oldalon helyet biztosítani. Mekkora kamu istenem. A Főtaxi alig bírja autóval. Nem hogy öt évnél fiatalabbal, de semmilyennel. Az építkezés legdurvább szakaszában, amikor a legkevesebb volt a hely, akkor is volt lehetőség mindkét terminál előtt a rendelésre érkező autók megállására. Az utasok java része nem hajlandó a csomagjaival felmászni a lépcsőkön. Sorra mondják le a rendeléseket. Nem csodálom egy bőröndöt is nehéz végighúzni azon a 60cm széles járdán, hogy a rendelt taxihoz jusson, nem hogy kettőt. A történet még bonyolódik azzal a ténnyel, hogy azon a helyen, ahol várakoznunk kéne az utasra, akik mint mondtam, bőröndökkel lépcsőznek és táv gyalogolnak, az In-kal Security emberei zaklatják a békés személyszállítókat. Válogatott csapat. Intelligenciájukban a növekedési hormonok szerencsére már nem tudtak kárt tenni.

A Zónások a lenti puffer parkolójukban beszélgetnek. Csapatokban sétálnak föl a terminálra. Néhányan lematricázzák autójukat és elmennek. Ők már nem sok jóra számíthatnak, de mi és az utasok sem. Azt hiszem, ezen a tenderen egy dolgot nem vettek figyelembe, az utasok érdekeit. Nem sajnálom a Zónát, de a békét igen.

Nem szoktam a reptérről dolgozni, de ma mindenképp csinálok innen egy fuvart. Már csak azért is.


Cimkék: Repülőtér, Zóna, Főtaxi, In-kal
29 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

7. kamu 2011-01-24 14:10:06
a taxisok mind ruppotlan átverös pöcsfejüek
6. róka 2011-01-17 05:50:51
Ebben az országban mindent meg lehet csinálni rendőri és In-Kal-os segítséggel.
Most a Főtaxi kente meg vastagon a BA-t?
Egyébként is: már felháborító pofátlanság, amit a Főtaxi csinál, mindenhová odaáll, kiszorítja a többi ugyanolyan adófizető taxist, és arra hivatkozik, neki szerződése van, ezért jogosan lefolalja a szórakozóhelyek környékét, az utcát. A hajógyári szigetről nem is beszélve. Egyértelműnek tűnik: maffiaeszközök, maffiabanda. Érdekes módon a kamerákon ezt nem látják az illetékesek, csak a rendelésre érkező taxikat büntetik, akár naponta többször 30.000 HUF-ra.

5. Boxi 2011-01-12 22:04:45
Már megint az In-kal!Unalmas már!
4. Bibó 2010-12-15 14:24:25
Trix!
Nem a Te férjed az állatfaj, aki rabszolgamunkát végez, kocsit bérel. Gürizik.
3. Trix 2010-12-14 15:01:16
Wazze! A férjem 3 és fél éve taxis. A Zónánál napi 16 órát húzott le három éven keresztül, hogy megéljünk. Saját autóra nem futotta, bérelni kellett. A taxis nem állatfaj, hanem EMBER! Jó ember, családos ember! Még a Zónás is. Kérlek, hogy ne általánosíts!
2. Wazze 2010-12-08 18:31:47
A Taxis az evolúció mellékterméke új állatfaj! Ezek tetvek mind külföldről finanszírozott cégek. A közlekedésben kivétel nélkül mindegyikük NULLA!
1. Roller 2010-12-08 15:24:39
Én sem sajnálom a Zóna taxit. Ezek amit csináltak egy év alatt az pofátlanság volt. Az utasok persze nem vettek ebből semmit észre, hacsak nem a magas árakat.
Arról már nem is beszélve, hogy az amúgy is szabálytalanul közlekedő taxisokat is felülmúlva a Zóna taxi folyamatosan követ el szabálytalanságokat úton-útfélen.

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés