FN Blog / Taxisblog / A világ csúcsára egy év alatt!
Nyomtatás Betűméret
A világ csúcsára egy év alatt! 2010-11-26 03:59:29
Megcsináltam! Innen már csak lefelé vezet út.

 Egy blog sikerét sokféle képen lehet mérni.  A kattintások számával a kommentelők aktivitásával, a kapott csillagok számával esetleg direkt hatásaival. Lehet vitatkozni, melyik mit mutat és mennyire egzakt, de van a mikor nincs mit tenni, el kell ismerni a sikert. Amikor egy-egy szó szállóigévé válik, vagy ha az ember neve közismert lesz, az már biztos jele annak, hogy valaki lett belőlünk. Ez persze fokozható azzal, ha az ember nevét már az ország határain kívül is ismerik, de a legnagyobb siker, amikor az ember neve márkanévvé válik.Tisztelt egybegyűltek. Szerencsésnek mondhatjátok magatokat, hogy olvashatjátok soraimat. Természetesen, itt az élet csúcsán is gondolok rátok, mit azokra, akik segítettek a felfelé vezető úton és ezentúl is tájékoztatni foglak titeket, az élet nagy dolgairól. Valószínű, hogy gyökeres fordulatot vesz majd az életem. Gondolom zsíros állást kapok majd valamelyik nagy cégnél, hogy a fényemben ők is elérhessenek valami hozzám méltó felívelést. Könyvet írok majd, a Leó titok címmel és persze nyilatkozom minden valamire való tévécsatornának. Talkshow fellépések persze majd csak kicsit később jöhetnek, ha már lefelé szálló ágban leszek. Meg kell válogatni ezentúl, milyen felkérésre mondok igent. Ezúton szeretném megköszönni, apunak, anyunak, rokonoknak, tanároknak, barátoknak, volt és leendő nőimnek, a szerkesztőség munkatársainak és olvasóimnak, kollégáimnak és utasaimnak, a benzinkutasoknak és szerelőknek, de legfőképp Tomajer-nek aki elküldte a linket.


Cimkék: a márka
10 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

6. Cicuska 2010-11-30 20:24:50
Nem 2 méter 43 centi, csak 16. Maximálisan!
5. Papamama 2010-11-30 17:37:38
Ezt a képet már én is láttam. De ez nem Leó. Ez nem magyar, ez a férfi a világ legmagasabb embere. Abban igazad van, hogy Leó magas, de nem ennyire. 2 méter alatt van. Én már csak tudom. Ismerem a méreteit!!! Pontról pontra!!! Minden porcikáját!!!
4. Most már szeretném megtudni az igazat! 2010-11-30 13:54:02
Kedves Papamama!

Ezt a fényképet direkt az Ön kedvéért beszkenneltem.
Ez a fénykép volt az újság címlapján az alábbi szöveggel:
"A 2m 43cm magas taxisblogger Magyarország legmagasabb embere"

Itt a fénykép Leó úrról:
addat.hu/98c45864/Leó-a-2m-43cm-magas-oriás!.jpg.html />
Töltsd le és győződj meg magad, hogy nem viccelek!
3. Papamama 2010-11-30 09:30:24
Hülyaség!
Mekkora farka kellene hogy legyen akkor?! Bele se férne senkibe.
2. Most már szeretném megtudni az igazat! 2010-11-29 18:04:20
Leó Ön valóban 2m 43cm magas?
Mert ezt terjesztik. Már az újságban is olvastam:"A 2m 43cm magas taxisblogger Magyarország legmagasabb embere" ez volt a címlapon.
1. Noti 2010-11-26 07:24:55
hehe, ez jópofa. tetszik. :)

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés