FN Blog / Taxisblog / Útfelújítás magyar módra
Nyomtatás Betűméret
Útfelújítás magyar módra 2010-08-30 03:46:08
Sok csodára képes a magyar építőipar, de Melinda út felújításával kiérdemelték a Leggagyibb Magyar Útfelújításokat Értékelő Szövetség Legrosszabb tervezésű útfelújításnak és a Leggyengébb kivitelezésnek járó különdíját is.

 

A nagy célok elérésének érdekében fontos, hogy az első perctől magasra állítsuk a mércét. Jó előre tervezzünk meg minden apró részletet.  A kátyúk kijavítását már az előző évben be lehet fejezni, úgyis új utat kapnak a tahók, azt a pár hónap gödörkerülgetést meg, majd kibírják valahogy. Nagy hangsúlyt kel fektetni a kommunikációra! Ha teljes káoszt akarunk elérni, helyezzünk megtévesztő cédulákat a parkoló autók szélvédőjére, amiken közöljük a munkakezdés idejét. Természetesen azt az időpontot nem szabad betartani, mert a végén még jól csinálnánk valamit és akkor lőttek a díjnak. Minimum, 2-3 héttel az ígért kezdési időpont után kezdjünk dolgozni, addigra már az összes lakó úgy gondolja, hogy nem is lesz itt semmiféle útfelújítás és nyugodtan parkolnak a megszokott helyeiken. Természetesen mindig kora reggel kezdjünk a munkához, kicsöngetve a békésen szunyókáló lakókat, hogy álljanak arrébb. Az a szerencsés lakó, aki előbb ér ki, segíthet megtalálni a többi autó tulajdonosát, bár így a felháborodás egy részét a lakótársak egymásra vetítik néhány pillanatra, de nyugodjon meg minden ambiciózus művezető, végül ők lesznek a közutálat tárgyai. Mondjuk, ha tökéletes munkát akarnak végezni, akkor a megmaradt parkolóhelyek elállásával, vagy még inkább az út fölösleges elzárásával fokozhatjuk a célunk eléréséhez szükséges lincshangulat kialakulását. Az útszegélyek kiépítése után, tartsunk pár pihenőnapot. Nem tudhatják a lakók mikor kezdődik maga az aszfaltozás, mert akkor, talán már maguktól olyan helyen parkolnának, ahol nem zavarják a munkát és ezáltal az ismételt hajnali ébresztő procedúra talán teljesen el is maradna. A legjobb viszont, ha egy két autónak meg se keressük a gazdáját, hanem egyszerűen körbeaszfaltozzuk azokat.

 Ennél kevesebbért is szállítottak már el autót

 Ez még az első rétegnél nem annyira hatásos, legjobb, ha a fedőrétegnél alkalmazzuk ezt a technikát.  Az ottmaradt árkot a lakók pár hétig akár galambitatónak is használhatják, majd a javítás után megmarad emlékeztetőül egy jókora folt, hogy kire is kell szavazni a versenyen.

 Természetesen a csatornafedőket véletlenül sem szabad pontosan illeszteni, nehogy elaludjon a hazaúton a fáradt lakósság. Nincs veszélyesebb, mint a sima út. A kivitelezők ezzel a munkájuk végére értek volna, ha nem lett volna egy rejtett lehetőség ebben az utcában, hogy a tervezők is tanúbizonyságot tegyenek szakmai alkalmatlanságukról. Ugyanis az utcában az elejénél van egy kis kanyar! A kanyar előtti kis szakaszt, hogy-hogy nem másképp nevezték el. A kátyúzó brigád persze, az utca Evetke nevű részén sem végzett munkát, de a felújító brigád csak a kanyarig javított, így az utca első 30 méteres szakasza nem került felújításra és a kátyúk kijavítására is csak augusztus elején került sor.Bizonyára ez erre a szakaszra szánt pénz elvitte a járda viacolorral való kirakása tavaly, bár ezt most nem láthatjuk már, mert egy kábeljavítás után, az egyszerűség kedvéért, aszfalttal állították helyre a felbontott szakaszt. Egy fél évig azért jól nézett ki, biztos gyönyörű garázsfeljáró lett belőle valakinek a kertjében. Ilyen komoly összmunkával jogosan érdemelte ki, a kerület és a kivitelező a díjat. Gratulálok!
Cimkék: utak javítások lakók
21 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

14. KÉTSÉGBEESETT IDEGBETEG KAMASZ!!!!!!!!!!! 2010-10-21 22:48:42
Petra gyere hozzám feleségűl!!!!
13. Petra 2010-10-19 19:00:59
Csak úgy közlöm, h Leó az uncsitesom.-.- szal fogjad be tee perverzálllat.
12. kÉTSÉGBEESETT IDEGBETEG KAMASZ 2010-09-25 00:00:32
MIÉRT TÖRLÖD A KOMMENTJEIMET ÉS A KÉRDÉSEIMET???????!!!!!!!!!!!!
SZERETNÉK VALAKIVEL EGY JÓT ........
LÁTOD KITÖRLÖM ÉN MAGAM! DE MIÉRT TÖRLÖD MI? HA? NEM LEHETEK SZERELMES A PETRA NEVŰ KISASSZONYBA? MI? TALÁN MEGTILTOD NEKEM? HA? HA? HA?! HHHAAAAAAA???!!
JÓ TEGYÜK FELÉ, HOGY SZERELMES LETTEM PETRÁBA! TEHÁT JOGOM VAN HOZZÁ, HOGY LEFEKÜDJEK VELE! VAGY NEM? HA?? HA??HA??HA??,HA?? HA?? HA??, HA??, HA??, HAA????!!!!
VÁLASZOLD MEG LEGYÉL OLY SZÍVES!
EGY KAPCSOLATOT ROMBOLSZ SZÉT ALJAS INDOKKAL MEGSPÉKELVE!
VÁLASZOLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11. kétségbeesett kamasz 2010-09-23 03:58:02
Petra én meg akarlak!
Petra egy jót és megbeszéljük a továbbiakat!
10. Petra 2010-09-18 21:35:18
Kétségbeesett kamasz!
tudom ajánlani a gyakori kérdéseket.. és azt h huzz el innen:)
9. Kétségbeesett kamasz 2010-09-16 21:53:02
Üdvözlök mindenkit!
Nem tudom, hogy jó helyen járok,de van egy problémám!
Kicsit ciki ezt leírni...
Nincs magömlésem! Pedig szexuális vágyam ennek ellenére van!
Mit tegyek? Hogy lehetne ezen segíteni? Esetleg van erre valami gyógyszer?
Várom mielőbbi válaszát!

Köszönöm!
8. Petra 2010-09-09 18:45:33
Jólvan .egy ember véégre*-* és a többiek?:O
7. katica 2010-09-07 21:33:54
Én ittvagyok! Énmár senkit se nem érdeklek? Csók minden nőcsábász taxisnak! Kivétel a 17es!
6. Petra 2010-09-05 12:57:42
mivanveletek?kezdek unatkozni^^
5. Töki 2010-09-03 02:28:17
Hát ez király. Még mondják, hogy csak azt nem lopják el, ami oda van betonozva. Hát itt még azt is ellopták. XD
4. Petra 2010-08-30 19:56:58
JaXD amint látod ő írtaXDDD
3. Norin 2010-08-30 19:28:43
-Leó! Ezt Te írtad?-

Ez döbbenet! A galambitató a kedvencem. :)

2. Petra 2010-08-30 09:49:48
jajjbocsii. mint ami nálunk van:D DDD
1. Petra 2010-08-30 09:48:06
OMG. ez majdnem olyan ami nálunk van: DDDDD xd .

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés