FN Blog / Taxisblog / Elfogás az Istenhegyi úton
Nyomtatás Betűméret
Elfogás az Istenhegyi úton 2010-07-31 22:23:11
Ha, valakinek hazafelé menet csuklyás emberek állják az útját, biztosan berezel, na de nem én.

 Először azt hittem buli van valamelyik követségen. Remek megint kerülhetek! Egy rendőrautó állt keresztben az úton. Előtte a közeg és fordítgatja vissza az autókat. Egy másik fazon is állt mögötte. Rövidgatya, póló, csuklya. Nem vagyok egy divatdiktátor, de szerintem nem megy a világosbarna gatyához a csuklya. A nagy blogger persze egyből kérdez. Hát jól meg is tudtam a lényeget.

-Nem tudtak együtt élni a törvénnyel.

Két perc múlva már mehettem is. Még egypár csuklyás, néhány rendőrautó és már haza is értem. Tiszta vadnyugat.  Ha profi lennék biztos felhívnám a rendőrség szóvivőjét, de nem vagyok az. Nézzétek a híradót, hátha benne lesz.  Egy képet azért csináltamCimkék: rendőri intézkedés
11 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

6. Petra 2010-08-09 12:11:45
najó ink nem mondom. tudod mire gondolok.:)
5. Petra 2010-08-09 11:29:51
Norin!

Igazad van:)Nyisson egy saját blogot és ott a
4. PAP (foglalkozásom:pap vagyok egy templomban) 2010-08-05 02:30:53
!
3. Norin 2010-08-05 02:30:00
PAP!
Nyiss egy saját blogot! Biztosan népszerű lennél a pornóirodalom kedvelők körében.
2. PAP (foglalkozásom:pap vagyok egy templomban) 2010-08-05 02:28:49
A taxisok békében élnek al. Szinte sosem állítják meg a taxikat, kivétel, ha valami nagy csibészséget csinálunk, vagy kimondottan ki van adva, hogy minket kell és persze a repülőtéren, ahol szeretik a sima taxisokat.

Ennek ellenére, nem szeretem a . Nem tudom elfogadni azt a tényt, hogy kinevezett hatalmuk van fölöttünk, mégsem arra használják, amire kéne. Vannak helyek, ahova be sem merik tenni a lábukat, ahol szükség lenne rájuk, ott soha nincsenek, de ahol semmi dolguk ott persze megjelennek. Nemrég egy esküvőn találkoztam enyomták a bulit. Már azokat az embereket sem értem, akik úgy döntenek, hogy városban akarnak ,de szombat este egy kis zene hallatára, egyből hívják a .

- Halló! ?Kérem,azonnal jöjjenek. A vendéglőben súlyos dömping van.Szerintem még táncolnak is. Ez tarthatatlan! Nem elég, hogy az uram egész éjjel fingik, mint a trombita és most még ez is.

- Nyugodjon meg asszonyom! Azonnal intézkedünk. Viszünk egy és kimegyünk a vendéglőbe!- Szerinted ki tudja nyitni?

- Á, csak a vonószemet keresi, hogy felhúzzák a trélerre, majd a műhelyben szétkapják. Holnapra semmi nem lesz már belőle.

- Huszonkettes, huszonkettes, itt a központ. Hol vagytok?

- Központ itt a huszonkettes. A nézünk meló közben.Egyre ügyesebb ez a spiné!

- Elég a lógásból. Menjetek ki a Kovács nénihez, kell a férjének egy új dugó(sic!)visszafelé casvartásoki a bulit a vendéglőben.- Érezted milyen szag volt az öreglánynál? Szerintem evett , mi meg nem győzzük dugózni az öreget (sic!)

- Szerinted mivel lesz dolgunk? Elővegyem a ??? Szerintem biztos, hogy csárdás.

- Ez nem csárdás. Nekem már volt egyszer. Öregem az volt ám a meleg szitu. Egyszerre húszan járták. Ha nem lövöm lábon az örömapát, még most is könyörögnénk, hogy hagyják abba.

- És, mi lett a vége?

- Mind a húsz !

- Hogy csináljuk.

- Gyorsan. Bemegyünk, nem törődünk senkivel. Egyből a vendéglőshöz megyünk. Ha, kedves az engedélye, ő hallgatni fog ránk. Megmondom, hogy fejezzék be a . Szép is lenne, ha minden , ilyen ramazúrit csapnának. Ma dugnak, holnap már! Amíg én kapjál fel két kotont!

- Oké. Háromra kiszállunk. Egy… kettő…háá
1. PAP (foglalkozásom:pap vagyopk egy templomban) 2010-08-05 02:26:50
Hogy meg ezek a!
Miért kell ártatlan embereket?
A nagyhatalom elött meg!!!

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés