FN Blog / Taxisblog / A rendőr is ember, de…
Nyomtatás Betűméret
A rendőr is ember, de… 2010-05-25 00:21:40
A taxisok békében élnek a rendőrökkel. Szinte sosem állítják meg a taxikat, kivétel, ha valami nagy csibészséget csinálunk, vagy kimondottan ki van adva, hogy minket kell ellenőrizni és persze a repülőtéren, ahol nem szeretik a sima taxisokat.

Ennek ellenére, nem szeretem a rendőröket. Nem tudom elfogadni azt a tényt, hogy kinevezett hatalmuk van fölöttünk, mégsem arra használják, amire kéne. Vannak helyek, ahova be sem merik tenni a lábukat, ahol szükség lenne rájuk, ott soha nincsenek, de ahol semmi dolguk ott persze megjelennek. Nemrég egy esküvőn találkoztam velük. Felnyomták a bulit. Már azokat az embereket sem értem, akik úgy döntenek, hogy városban akarnak élni, de szombat este egy kis zene hallatára, egyből hívják a rendőrséget.

- Halló! Rendőrség! Kérem, azonnal jöjjenek. A vendéglőben súlyos zenehallgatás van. Szerintem még táncolnak is. Ez tarthatatlan! Nem elég, hogy az uram egész éjjel fingik, mint a trombita és most még ez is.

- Nyugodjon meg asszonyom! Azonnal intézkedünk. Viszünk egy dugót és kimegyünk a vendéglőbe is.

 

- Szerinted ki tudja nyitni?

- Á, csak a vonószemet keresi, hogy felhúzzák a trélerre, majd a műhelyben szétkapják. Holnapra semmi nem lesz már belőle.

- Huszonkettes, huszonkettes, itt a központ. Hol vagytok?

- Központ itt a huszonkettes. A Zolikát nézegetjük meló közben. Egyre ügyesebb ez a lurkó.

- Elég a lógásból. Menjetek ki a Kovács nénihez, kell a férjének egy új dugó és visszafelé csavarjátok le a bulit a vendéglőben.

 

- Érezted milyen szag volt az öreglánynál? Szerintem káposztát csinált, mi meg nem győzzük dugózni az öreget.

- Szerinted mivel lesz dolgunk? Elővegyem a fegyvert. Szerintem biztos, hogy csárdás.

- Ez nem csárdás. Nekem már volt egyszer. Öregem az volt ám a meleg szitu. Egyszerre húszan járták. Ha nem lövöm lábon az örömapát, még most is könyörögnénk, hogy hagyják abba.

- És, mi lett a vége?

- Vehettem megint lőszert. Rohadt drágán adja az az arab. No de mindegy. Ez nem csárdás. Felismerem. Ez bizony egy vérbeli bulizós lagzi. Azért nem árt, ha a pisztolyon tartod a kezed.

- Hogy csináljuk.

- Gyorsan. Bemegyünk, nem törődünk senkivel. Egyből a vendéglőshöz megyünk. Ha, kedves az engedélye, ő hallgatni fog ránk. Megmondom, hogy fejezzék be a cirkuszt. Szép is lenne, ha minden esküvőhöz, ilyen ramazúrit csapnának. Ma táncolnak, holnap már tévét ostromolnak. Idefigyelj! Amíg én beszélek, te kapjál fel két sört. Rohadt kaparós füvet hozott ez a vietnámi.

- Oké. Háromra kiszállunk. Egy… kettő…háá

 


Cimkék: rendőrk esküvők
41 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

18. LEÓpárd 2010-06-07 01:32:29
Én nem vagyok kibékülve a rendőrőkkel,persze tisztelet a kivételnek! A bűnözők szabadon rohangálhatnak az ártatlanikat meg baszogatják!!! Dióhéjban ennyi!
Ja és én sem szeretem a zsidókat!!!
17. Pepszi kóla 2010-06-06 19:43:26
A város egy taxi mocskos szélvédőjén keresztül taxisblog@gmail.com
Leókám ez mit akar jelenteni? Koszos az autód szélvédője? Lemossam?
16. Pepszi kóla 2010-06-06 19:41:03
Hát figyeljetek barátaim!
A rendőrők mind buzik! De tényleg!
Higgyétek el nekem! Komolyan!
15. Kojak 2010-06-04 15:48:41
Hát figyelj Leó!
Dugni kell! De abban kérem a segítséged, hogy én egy hatalmas csöcsű lánnyal szeretnék dugni!
14. Leó 2010-06-04 07:00:06
Kojak!

Megtisztel a bizalmad. Ha jól tudom a problémádra az ismerkedés nevű társasjáték jelenti a megoldást. Szórakozó helyek, rendezvények vagy akár társkereső oldalak is remek terepet biztosítanak a próbálkozáshoz. Hivatkozz nyugodtan rám.
13. Kojak 2010-06-03 22:22:23
Leó úr!
Akarok magamnak egy csöcsös lányt!
Mit tegyek?! Dugni akarok!
12. Kolonoksz 2010-06-01 11:22:52
Utálom a zsidókat!Úgy hoztam össze, hogy utálom az összes zsidót!
11. Leó 2010-06-01 01:09:04
Kolonoksz

Itt több ember szeret írogatni egymásnak. Hogy sikerült összehozni Izraelt a rendőrök munkájával? Biztos találsz egy olyan hírrovatot, ahol leírhatod ezeket.
10. Kolonoksz 2010-05-31 23:20:08
PUSZTULJ IZRAEL!
9. Kolonoksz 2010-05-31 11:38:51
Hallottam, hogy megint rátörtek az Izraeli terroristák egy Török segélyszállító hajóra és több mint tíz halálos áldozat van!
Kérdezem én, hogy ez a sok büdös biboldó meddig fog elmenni? Ilyen aljas cselekedetről én még nem is hallottam! Itt meg jönnek azzal az álszent buzi antiszemita szövegükkel,szánalmas koszos zsidók! Nem olyan régen ide hívták azt a bohóc Elie Wiesel-t is aki állítólag megjárta Auschwitz-ot. Egyébként nagyon sokan állítják róla, hogy szélhámos bár elég csak arra az álszent buzi fejére nézni.
Összefoglalva: Az összes zsidó egy terrorista aljas mocskos büdös mindenre elszánt féreg!!!!
Éljen Palesztina!!!!!!!!!!!! Éljen Magyarország!!!!!!!!!!Halál Izraelre!!!!!!!!!!!
8. Nunus 2010-05-30 17:06:31
Figyeljetek! Kéne nekem egy jó nő! Aki bármikor lefekszik velem!!!
Aki tud segítsen nékem!!! Please!!!
És valóban minden rendőr egy segglyuk!
7. Leó nemvagyokazonosablogírojávalmertegyszerírtamLeónévenésnemtetszettnekihogyénisLeónévenírokbeéskértehogykülömboztessemmegmagamamásikLeótólhátíme! 2010-05-30 12:22:05
Igazatok van mind egy sötét faszfej!
6. Papa 2010-05-29 10:17:09
Ezt is azért csinálják, mert egy nyomorúlt tetves cigány-zsidó bérenc mind! Tisztelet a kivételnek! Engem is egy csomó szarság miatt büntettek meg pl mikor mentem a bizonyítványomért véletlenül otthon felejtettem a jogsimat.Ezt elmondtam a rendőrnek is, de hajthatatlan volt. Jól megbüntetett (30.000ft)
Ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy rendben, de mutassa be 8 napon belül a jogositványát a Rendőrkapitányságon.
Szóval ilyen tetves csótányokkal van tele a rendőrség! Szaros ingyenélő cigányokat még én sem láttam igazoltattni. Helyette a Magyar embert igazoltattják!!! :-(
Rohadt fajárúlók!!!!
5. Nene 2010-05-25 21:47:15
Én még egy etnikunot sem láttam KRESZ tanfolyamon vagy tanulókocsiban, de mind vezet. (Bár nem hülye, hogy ilyenre kifizessen 100.000 Ft-ot!) Ha nem képes megtanulni írni-olvasni-számolni, hogy tudja megtanulni a KRESZT? De olyat se láttam még, hogy igazoltatták volna őket... Ez is megegyezéses alapon működik?
4. Leó 2010-05-25 21:39:03
Kedves nagy tudású hozzászóló!

A parancs az parancs. Nem is szabad mérlegelni, ki adta és mit mondott. Pl. erre a helyre nem mehettek be, mert ez a DP-jé vagy, tilos igazoltatni a Keletiben az arabokat mert meg vagyunk egyezve. Tudom, így lehet biztosítani a látszólagos nyugalmat, de ez a jelenség, hogy még mindig létezhet, hogy rendőrök kimennek valahová, mert hagos a zene, nálam kiveri a biztosítékot.
    1 2    Következő 15 »

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés