FN Blog / Taxisblog / Meleg az autóban
Nyomtatás Betűméret
Meleg az autóban 2010-05-06 18:26:41
Gyakran probléma a hőfok az autóban és ez gyakran emelkedik ha, egy meleg utas ül be.

 

Fuvart meg lehet tagadni, ha az utas láthatólag veszélyt jelent a taxisra, fertőző beteg, részeg, ruházata beszennyezné az autót, vagy undort kelt. Ezzel az érveléssel utasította vissza egy kollégám, egy közismert meleg személyiség szállítását. Szerencsére ezt még a cím felvételekor tette, így az illetőnek nem jutott tudomására az incidens. Számomra érthetetlen, miért kelt valakiben undort a tudat, hogy meleget szállít. Általában ápoltak, rendesen vannak felöltözve, legfeljebb egy kicsi más a hanghordozásuk és a gesztusaik. Ennyi erővel undorodhatna egy selypítő kisgyerektől, raccsoló öregtől, vagy Francia turistától. Ha, mégis igaz, hogy ő erős undort érez, mikor meleg ül az autójában, valószínű, élénk vizualizációt folytat gondolatban a melegek nemi aktusáról, a hozzá kapcsolódó hangokról és szagokról. Így már érthetőbb, bár nekem sosem jut eszembe ilyesmiről képzelegni, de hát mit lehet tudni, kinél mi rejlik a mélyben.

Nincs meleg taxis. Persze a droszton, beszélgetések alkalmával, elhangzanak feltételezések, hogy ez vagy az meleg, de az első nagy taxis coming out-ra szerintem nem fog a közeljövőben sor kerülni. A kollégák több barátnőmet is ismerték, láttak élesben csajozni, de amikor erről a témáról beszéltünk és közöltem, hogy nincs bajom a melegekkel, azonnal lebuziztak. Persze ez csak vicc volt, de aki tényleg meleg és vállalná, azt azonnal kiközösítenék. Már azokra is ferde szemmel néznek, akik meleg bárok rendeléseit felveszik. Volt, hogy a cég szerződést kötött egy ilyen bárral. Amikor az urh-n beolvasták, hogy új hellyel bővült a szerződésesek listája, külön ki kellett, hogy emeljék, hogy akinek ez problémát okoz, ne vegye fel a rendelést, de megjegyzéseket tilos tenni. Ennek ellenére is érkeztek utas panaszok. Sokan, egyszerűen nem bírják megállni, hogy ne szóljanak be, főleg ha, a kedves utas, mint annyian mások, lekezelő hangsúlyt üt meg.

Gondolom nem könnyű melegnek lenni. Sose tudni, hogy honnan éri támadás az embert, de ha taxiba ül, számíthat rá, hogy nagy eséllyel ellenséges terepre merészkedik. A cégek persze az utast védik, lehet panasszal élni, de egyszerűbb kerülni az összeütközést.

 


Cimkék: meleg utasok
27 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

21. Dodi 2010-05-27 15:12:39
Na erröl beszélek! Az utas az utas és kész. Beül bemondja a cimet elviszem fizet és kiszáll. Slussz!
20. Leó 2010-05-25 19:39:18
Mi lenne? Elírás!
19. Kozinszky 2010-05-25 18:20:39
Leó!
Mi az a "moderálsa"?
18. Kozinszky 2010-05-25 18:19:30
Kedves Dodi!
A leszbiket szeretem, de a homokosokat nem! Az valahogy olyan gusztustalan! De két nő az egészen más!!! De persze akkor a legjobb ha én is közéjük furakodhatok!!!
De két férfi? Felfordul a gyomrom!
Szerintem, ha valaki homokos sz ne reklámozza! Az én véleményem az, hogy ocsmány és beteges! Ennyi! A taxiba beszálhat csak viselkedjen kónormálisan! Ennyi!
17. Leó 2010-05-24 22:00:35
Hölgyeim, uraim!

Bár tudom, hogy a Leó név nem csak az enyém, megkérném a szintén ezt a nevet használókat, hogy az érthetőség kedvéért, jelezzék, hogy nem azonosak a blog írójával. Másrészt megkérek mindenkit, hogy egymás gyalázását fejezzétek be! Eddig kerültem a moderálsát, de ha a hozzászólás funkciót nem a vélemények ütköztetésére, hanem egymás értelmetlen szidalmazására használjátok, élni fogok vele.
Köszönöm
16. Dodi 2010-05-24 08:30:40
Közszolgáltatásból élsz! Nem mindegy, hogy ki fizet a fuvarér. Nem szexuális szolgáltatást nyújtasz. Semmivel sem különb egy meleg férfi, mint egy leszbikus nő. Igaz arról nem tudod és nem is érdekel. Mivé lenne a világ, ha a buszra és a vonatra sem szállhatnának fel, csak azért mert melegek. Nem is értem, hogy miért Taxizol? Lehet, hogy nem a pénzért! Lehet, még szűrni az utasokat van még pedofil, visszaeső, bűnözök, Cigányok, kínaiak, néger, Stb.
15. Kozinszky 2010-05-22 09:10:34
A buzikat én sem szeretem! Hozzám is be akart űlni egy de nem engedtem neki! Az, hogy meleg az rossz kifejezés! BUZI a rendes kifejezés rá! Azt, hogy meleg azt a szintén ferdehajlamú zsidók találták ki, mert hát ugye így szebben hangzik.
14. puturpold 2010-05-21 18:21:45
Na elmúlt a hasmenésem! :-)
Csak annyit szeretnék tömören elmondani, hogy: Elie Wiesel a kurvaanyád!!!!!
13. Puturpold 2010-05-19 23:38:59
Még mindig tart!!!!!!!!!! :-(
12. Puturpold 2010-05-18 19:36:18
Sziasztok! Mindjárt írok hozzászólást, de nagyon erős hasmenésem van!!!! :-( Egy pillanat!
11. csoki 2010-05-16 23:57:03
Petrának üzi 05 7-ibejegyzésere.1.minden ember a cselekedeteiert felel es azért tehet is. 2.minden ember külömb akkar lenni a másiknál es ez a tudomany es a fejlődes utja. nem leminősites.egyik ember többre képes mint a másik. üdv.csoki
10. Norin 2010-05-11 15:58:53
:)
9. Dodi 2010-05-11 12:32:39
Kedves Nori ennek örülnek a hetero férfiak,Hiszen igy több szép nő marad nekünk.Mint irtam nincs bajom a melegekkel.
8. pampam 2010-05-11 07:28:37
Beül, bemondja a címet, elviszed és kész. Hideg távolságtartás. Ez olyan lehetetlen? Nem kell mindenkivel jópofizni. Ez még nem modortalanság.
7. Norin 2010-05-10 09:06:41
Mi köze a magyarságnak a másság megítéléséhez? Remélem semmi!
Azt is remélem, h a meleg utast visszautasító taxist elmarasztalta a társaság vezetése. Egyébként milyen jól megy egyik-másik taxisnak, h ilyen indokkal nem vállal fuvart.
Már kétszer írtam ide megjegyzést, de küldés után elveszett a kiber térben. :(
Amikor 2 napja először írtam, olvastam a megjegyzések melletti friss hírekben, h Elton Johnt ki akarja tiltani az Igazság és Fejlődés!!! Párja egy marokkói nemzetközi zenei fesztiválról azzal az indokkal, h „terjeszeti a homoszexualitást”. Először is ez nem fertőző, másodszor fene abba az álszent …!
Semmi bajom a melegekkel, de könyörgöm! Muszáj állandóan az orrom alá dörgölni? Lehet, h nekik tök jó buli a felvonulás. Da ameddig ennyire erős indulatokat vált ki, addig talán nem kellene erőltetni. Sőt, ne jelentsék be a közélet igen tisztelt szereplői, hogy melegek. Nem vagyok rá kíváncsi! Mi normálisak sem megyünk el felvonulni, pedig lassan azt kéne.
Arról már nem is beszélve: elég nagy veszteség az nekünk nőknek, h egyre több jóképű, helyes, tök jó pasi a saját nemét választja párnak. :)
    1 2    Következő 15 »

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés