FN Blog / Taxisblog / Megnéztem Viktort
Nyomtatás Betűméret
Megnéztem Viktort 2010-04-26 15:03:18
Az előző forduló után körbejártam a pártok buli helyszíneit. Kíváncsi voltam azokra az emberekre, akik ilyen rendezvényeket látogatnak. Nem mentem be sehová, csak a kocsiból nézegettem az embereket és próbáltam ráérezni a hangulatra. Most csak egy helyre mentem, a Vörösmarty térre, de most gyalog.

 A környéken persze nem lehetett megállni, csak az Akadémia parkolójában tudtam letenni a kocsit. Pár perc séta még jól is esik. Valahogy ma este mindenki egy irányba tartott, sok embert vonzott a választási győzelem. Autóból is látni, de így gyalog, valahogy jobban arcul üt az az elképesztő fényűző gazdagság, ami a Roosevelt téren árad. Az éttermek, szállodák, kaszinók, üzletek. Már messziről hallani a tömeget. Remélem nem késtem le a beszédet. Tévéznek. Ha valami tatszik éljeneznek, ha nem fütyülnek. Focimeccs hangulat van. Lendvai kapja a labdát (fütty), de lesen van, elrúgja, és ezzel kiállítja magát a játékból. (Éljenzés) Mesterházy csak ténfereg a pályán, nem tud mit kezdeni a labdával, udvariasan az ellenfélnek adja (gúnyos megjegyzések, fütty). Vonához kerül. A nézők megzavarodnak, melyik csapatban is van? Most már ellenfél, nem szeretik.Többnyire szimpatikus arcokból áll a tömeg. Értelmes arcú fiatalok, jó csajok, (méghozzá mennyi jó csaj), a középkorúak is inkább értelmiségi kinézetűek és egy-két idős embert is látni. Azért, van itt kocsmai bajkeverő is, aki próbál szerepelni a Fidesz sárga széldzsekijében. Szorgalmasan kommentál, de valahogy körülötte ritkásabb a tömeg.  Átvágok, hogy többet lássak. Kezd koncert hangulatom lenni. Van sör, a lányok szemei csábítóak, talán azért mert egy fejjel kilógok a környezetemből. Lassan jönnie kell. Viktor! Viktor! Viktor! - ordibálja mindenki, amikor megjelenik. Tényleg mintha rock sztár lenne. A beszédet majd elemzik az okosok, engem az arcok érdekelnek. A fiatalok éljeneznek, tapsolnak, látszik rajtuk hogy jó a buli. De vannak páran és ez megijeszt egy kicsit, jobbára középkorúak, olyan matektanár kinézetűek, akik nagy dagadó erekkel a nyakukon, tébolyult tekintettel üvöltenek. Vége a beszédnek. Elénekeljük a himnuszt. Én csak motyogom, de megható, ahogy elcsendesül az alapzaj és mindenki ugyanazt énekli. Kezd tömeghipnózis érzésem lenni. Vége. Elindulok a kocsihoz. A Székely himnuszt kezdik énekelni. Ez is megy nekik, bár sokakat látok, tanácstalanul tekingetni másokra. Nekem ennyi elég volt, láttam, amit akartam.

 

 


Cimkék: FIDESZ eredményváró buli
70 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

43. Petra 2010-05-29 13:27:41
Csúnya szavakért? Hol élsz te? ezek inkább trágár szavak mint csúnyák. a csúnya max a hülye. Bocsi Leó. am is Leó nem szereti azokat a hozzászólókat akik "csúnyán beszélnek" nincs igazam? én se szoktam elötte "csúnyán beszélni"
42. SZABÓ KÁLMÁN 2010-05-25 11:33:45
Rendben van és bocs Leó a csúnya kifejezésekért!
41. Leó 2010-05-24 22:05:29
Hölgyeim, uraim!

Bár tudom, hogy a Leó név nem csak az enyém, megkérném a szintén ezt a nevet használókat, hogy az érthetőség kedvéért, jelezzék, hogy nem azonosak a blog írójával. Másrészt megkérek mindenkit, hogy egymás gyalázását fejezzétek be! Eddig kerültem a moderálsát, de ha a hozzászólás funkciót nem a vélemények ütköztetésére, hanem egymás értelmetlen szidalmazására használjátok, élni fogok vele. Ez vonatkozik a trágár szavakat használókra is.
Köszönöm
40. SZABÓ KÁLMÁN 2010-05-23 18:32:52
TISZTELT HÖLGYEIM ÉS URAIM!
ORBÁN VIKTOR EGY FASZFEJ! ÚGY AHOGY TETSZIK OLVASNI! ÁLLANDÓAN A JOBBIKOT BASZOGATJA A HOMOKOS ZSIDÓ MSZP-VEL EGYÜTT! TEHÁT NEM NEHÉZ KITALÁLNI, HOGY KI VAN KIVEL!
ORBÁN(ORSÓS)VIKTOR EGY SENKIHÁZI!
KI HISZ MÁR EZEKNEK? AMÍG AZ MSZP MARCANGOLTA SZÉT AZ ORSZÁGUNKAT A FIDESZ MIÉRT NEM LÉPETT KÖZBE? MERT UGYEBÁR ELLENZÉK VOLT A MEDGYESSY,GYURCSÁNY,BAJNAI TERRORISTA,ANTIMAGYAR,CIONISTA KORMÁNY ALATT! TUDJÁK MIÉRT NEM LÉPETT KÖZBE? EGYÉBKÉNT LEGBELÜL BIZTOSAN TUDJÁK, HOGY AZÉRT MERT UGYANAZT A CÉLT SZOLGÁLJÁK!!! TÖMÖREN: TÖNKRE TENNI MINDENT! A CIGÁNYT TOVÁBB ZABÁLTATNI,ITATNI KÉTPOFÁRA ADNI NEKIK A SEGÍLYEKET MÉG TÖBB KÍNAIT HOZNI AZ ORSZÁGBA (MERT UGYEBÁR NINCSENEK MÉG ÉPP ELEGEN) AKIKNEK AZTÁN HATALMAS TÁMOGATÁSOKAT ADNAK ELLENTÉTBEN A MAGYAR VÁLLALKOZÁSOKNAK! A CIGÁNYOK SEGÉLYEZTETÉSE A KÍNAIAK TÁMOGATÁSA A ZSIDÓSÁG TÁMOGATÁSA MIND AZ ÖNÖK ADÓIBÓL VONJÁK LE!
ÖNÖK SOKKAL TÖBB PÉNZT KERESHETNÉNEK CSAK HÁT AZ IMÉNT FELSOROLT INGYENÉLŐKNEK KELL SZÉTOSZTANI (NEM OLYAN SOK CSAK PÁR MILLIÁRD FORINT) A BECSÜLETESEN DOLGOZÓ EMBEREK ÉHBÉRÉRT KELL, HOGY DOLGOZZANAK! ÉS NÉZZÜNK PÉLDÁNAK EGY CIGÁNYT. SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM DOLGOZTAK ÉS NÉZZÜK CSAK MEG, HOGY HOGYAN ÉLNEK! ÉS EZEK UTÁN A KÉPÜNKBE RÖHÖGNEK EZEK A DÖGEVŐK! ORBÁN IS MOST MIT CSINÁL? MAXIMUM A JOBBIKOT SZAPULJA! ÉRDEMES ELGONDOLKOZNI EZEKEN! MIÉRT NEM ÖNÖK BECSÜLETESEN DOLGOZÓ MAGYAR EMBEREK KAPJÁK MEG AZT A PÉNZT AMIT A CIGÁNYOK,KÍNAIAK,ZSIDÓK KAPNAK MEG!!!!
39. SZABÓ KÁLMÁN 2010-05-23 18:29:48
TISZTELT HÖLGYEIM ÉS URAIM!
ORBÁN VIKTOR EGY FASZFEJ! ÚGY AHOGY TETSZIK OLVASNI! ÁLLANDÓAN A JOBBIKOT BASZOGATJA A HOMOKOS ZSIDÓ MSZP-VEL EGYÜTT! TEHÁT NEM NEHÉZ KITALÁLNI, HOGY KI VAN KIVEL!
ORBÁN(ORSÓS)VIKTOR EGY SENKIHÁZI!
KI HISZ MÁR EZEKNEK? AMÍG AZ MSZP MARCANGOLTA SZÉT AZ ORSZÁGUNKAT A FIDESZ MIÉRT NEM LÉPETT KÖZBE? MERT UGYEBÁR ELLENZÉK VOLT A MEDGYESSY,GYURCSÁNY,BAJNAI TERRORISTA,ANTIMAGYAR,CIONISTA KORMÁNY ALATT! TUDJÁK MIÉRT NEM LÉPETT KÖZBE! EGYÉBKÉNT LEGBELÜL BIZTOSAN TUDJÁK, HOGY AZÉRT MERT UGYANAZT A CÉLT SZOLGÁLJÁK!!! TÖMÖREN: TÖNKRE TENNI MINDENT! A CIGÁNYT TOVÁBB ZABÁLTATNI,ITATNI KÉTPOFÁRA ADNI NEKIK A SEGÍLYEKET MÉG TÖBB KÍNAIT HOZNI AZ ORSZÁGBA (MERT UGYEBÁR NINCS MÉG ELEGEN) AKIKNEK AZTÁN HATALMAS TÁMOGATÁSOKAT ADNAK ELLENTÉTBEN A MAGYAR VÁLLALKOZÁSOKNAK! A CIGÁNYOK SEGÉLYEZTETÉSE A KÍNAIAK TÁMOGATÁSA A ZSIDÓSÁG TÁMOGATÁSA MIND AZ ÖNÖK ADÓIBÓL VONJÁK LE!
ÖNÖK SOKKAL TÖBB PÉNZT KERESHETNÉNEK CSAK HÁT AZ IMÉNT FELSOROLT INGYENÉLŐKNEK KELL SZÉTOSZTANI (NEM OLYAN SOK CSAK PÁR MILLIÁRD FORINT) A BECSÜLETESEN DOLGOZÓ EMBEREK ÉHBÉRÉRT KELL, HOGY DOLGOZZANAK! ÉS NÉZZÜNK PÉLDÁNAK EGY CIGÁNYT. SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM DOLGOZTAK ÉS NÉZZÜK CSAK MEG, HOGY HOGYAN ÉLNEK! ÉS EZEK UTÁN A KÉPÜNKBE RÖHÖGNEK EZEK A DÖGEVŐK! ORBÁN IS MOST MIT CSINÁL? MAXIMUM A JOBBIKOT SZAPULJA! ÉRDEMES ELGONDOLKOZNI EZEKEN! MIÉRT NEM ÖNÖK BECSÜLETESEN DOLGOZÓ MAGYAR EMBEREK KAPJÁK MEG AZT A PÉNZT AMIT A CIGÁNYOK,KÍNAIAK,ZSIDÓK KAPNAK MEG!!!!
38. gogtredbxces 2010-05-21 18:28:24
Pesten sok a szakadt,
Csodálkozom ezt is szabad?
37. petra 2010-05-09 20:20:58
nembaj..pedig kerestem a hibát
akk. itt mondd meg a hozzászólásodba h milyen:D
nekem mindegyik blog nagyon de nagyon teccik:))
36. Leó 2010-05-08 15:58:40
Petra

Nem lehet mégsem, hiába minden nem tudok hozzászólni
35. Petra 2010-05-07 10:48:48
oké. de csak akkor csinálom lelkesen ha te is ezt a csodát:D
pedig lehet megjegyzést írni.. namindegy
köszönöm h megnézted:D ;)
34. Leó 2010-05-06 16:42:45
Ezt mindig jó hallani.
Megnéztem, nagyon ügyes. Tessék lelkesen csinálni.

Nézd meg a beállításokat, mert nem tudtam megjegyzést írni.
33. Petra 2010-05-06 12:02:19
Sziia:D
pl. itt a blogon.. ja és nézd meg az enyémet is(szerintem nem nagyon szereted ezt a személyt de az én kedvemért nézd meg):ederlove.blogspot.com/ hajrá;) és írjál ám megjegyzést;) és jó a blogod. de ezt mindíg elfogom mondani: D
32. Leó 2010-05-03 15:29:15
Kedves rokon!

Én mindig visszaírok! Már csak azt nem tudom mire?
31. petra 2010-05-02 08:56:06
upsz.elírtam.politizálás
30. petra 2010-05-02 08:55:22
hajjátok..
politizáásál.
leó te se tucc visszaírni?
namiindegy..majdbesz.
29. Dodi 2010-04-28 18:59:18
Nem az gondom,hogy kik finanszirozzák a kinai buszokat.Hanem az,hogy nem a Kinai gazdaságot kell épiteni.A válság ellenére fejlödik Kina.Ott egy marék rizsért is dolgoznak már emberek és ezt ki is használják elég rendessen.Sajnos amire nincs ráirva,hogy madein Cina az már hamisitvány.Láttátok a Magyar új ikarusokat nagyon szépek.Lehetne olcsobb is (zizegös müanyag meg mübör)akkor olyan lenne mint a Kinai olcso és szar.
    1 2 3    Következő 15 »

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés