FN Blog / Taxisblog / Menjünk szavazni!
Nyomtatás Betűméret
Menjünk szavazni! 2010-04-11 13:59:22
Micsoda remek vasárnap! Emberek milliói közlekednek, igaz, nem túl nagy távolságokra. Szavazok is, pénzt is keresek, mi kell még a jókedvhez? Haza is kell érni!

 

 Az Osvát utca Rákóczi út sarkán történt baleset résztvevői, biztosan osztanák a véleményem. A kollégák szerint, sima és gyermek mentő is volt a helyszínen.Szavazni mentem, de a hír hallatára el kanyarodtam arrafelé, egy fotó erejéig. Egy sarokra onnan, újabb jó fotótéma tárult elém.Nem is gondoltam, hogy ilyen sorokat kell végigállni a VII.kerületben ha az ember szavazni akar. Én Újpesten szavazok. Átjelentkezhettem volna oda ahol lakom, de valahogy megszokásból mégis maradtam Újpesten. Azt hiszem jobban is tettem. Azt hallottam a rádióban, hogy Pécsen áll a bál az átjelentkezőkkel, mert csak egy helyen fogadják őket. Lehet hogy ezek az emberek is átjelentkezők, akik itt sorban állnak? Én az iskolában szavazok, kényelmes üres kis osztályteremben, ahol a választási bizottság, úg köszönt:
- ÁÁÁ, itt a motoros, az előző választáson is ilyenkor jött.
Idén már nincs motorom. Lehet, hogy fel sem fognak ismerni. Sebaj. Idén van legalább egy jó fotóm a bejáratról. Ezt csak urnazárás után rakom fel ide.Nem mindegy mikor fújták oda, úgyis mindenki átmegy rajta.
Kíváncsi vagyok, hogyan fogják eltüntetni választások után.
Apropó, kampánycsend! Ebből a szempontból erősen érintve vagyok. Beszélgethetek kampánycsendben az utasommal  a jelöltemről, vagy a kollégákkal az URH-n a kedvenc pártomról? Valaki nincs otthon véletlenül a szabályozásban? Nem szeretnék kampánycsend sértő lenni!
Végül is majd utána nézek. Most jön az izgalom, nyerni fog-e a lovam?
 

Cimkék: szavazás képek
18 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

2. Menjen a faszom Orbán Viktorra szavazni! 2010-05-30 17:04:25
O
1. potc10 2010-04-11 21:10:23
!!!

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés