FN Blog / Taxisblog / Sziszifusz budaesti kiküldetése
Nyomtatás Betűméret
Sziszifusz budaesti kiküldetése 2010-03-11 03:52:56
A Nagyszeben utat épp akkor kátyúzták, amikor arra jártam. Na végre!- gondoltam. Már nagyon ráfért, ahogy szinte minden útra. Ők voltak eddig az egyetlen csapat, akivel találkoztam. Elég rossz átlagnak mondható! Megkérdeztem, hány kátyút tudnak kijavítani egy nap? 20-at!

Folyamatosan dolgoztak, nem lazsáltak. A lapátot rendeltetésszerűen és nem támaszkodásra használták. Öröm volt nézni, ahogy a gőzölgő fekete kupacból tükör sima aszfalt lesz, egyszóval, szépen dolgoztak. Ők nem voltak ilyen elégedetek.

- Két évig tart ki egy ilyen folt, köpenyezni kéne. –mondta egyikük- A Közteresek meg már alig dolgoznak.   

Őket az önkormányzat fizette. Mennyi lehet egy ilyen brigád költsége? Na, ezt már, nem mertem megkérdezni. Elég nekem egyszerre egy szám. 20! Húsz az nagyon kevés. Abból ítélve, hogy ők az egyetlen brigád, akivel találkoztam, (ami nem azt jelenti, hogy nincs több) elég sokáig fog tartani, amíg végeznek a párezer kátyúval. Az előző választásoknál legalább agyon aszfaltozták az egész várost. Most meg, szinte semmi. Hány kátyú fér egy Nokiás dobozba?


Cimkék: kátyú
11 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés