FN Blog / Taxisblog / Só time!
Nyomtatás Betűméret
Só time! 2010-01-25 11:32:27
Ma a környezetvédő énem tört elő belőlem. Nem, nem akasztottam szögre a füstokádó dízelszörnyem kulcsát, hanem csak elkezdtem játszani a nagy, felháborodott állampolgárt. Hogy jogosan-e azt döntsétek el ti!

 Múlt hét csütörtökön (01.21) belefutottam egy árokba borult hókotróba. Néztem ahogy próbálják visszahúzni az útra, drukkoltam nekik, hogy sikerüljön. Nagy gépekkel, jó pár órai munkával sikerült talpra állítani és mint akik jól végezték a dolgukat, mindenki továbbállt. Csak egy valamit felejtettek el. Feltakarítani.A képen látható félkörök voltak a hókotró keréknyomai, ahogyan az lecsúszott az útról.


Nem tudom mennyire jó a monitorotok felbontása, de remélem jól látszik nálatok is az a néhány száz kiló só amit itt az erdő közepén felejtettek.


Jó tudom, ilyen a melós, kilapátolja a sót a raktérből, hátha így könnyebben lehet majd visszahúzni az útra a gépet, aztán ott hagyja, elvégre az útra szórta ahogy azt mondták neki. Egy két tonna egy helyen, vagy néhány kilométeren elszórva, nem mindegy?A baj nem is ezzel lenne. A nagy esemény hírére idegyűltek a fejesek. Élvezték, hogy naprakész infóval látják el a sajtót. Telefonáltak, nyilatkoztak, intézkedtek majd távoztak a melósokkal együtt. Valahogy ők is elfelejtették, hogy a só árt a növényzetnek, főleg ilyen töményen. Én meg örülök, hogy itt hagyták, így van miért háborognom (megint). 


Cimkék: kármentesítés baleset
29 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

3. Szabi 2010-03-05 15:39:41
Én meg nem kaptam útszóró sót sehol, mert elfogyott. Nekem meg kellet volna a járdára a ház elé. Most már tudom hol van. És ingyen :)
2. Laca 2010-01-25 18:06:37
Ilyenkor hol vannak a közterületesek? Mert ha én ráállok a kocsival a fűre, akkor megbüntetnek. Pedig ekkora kárt nem csinálok...
1. hollog 2010-01-25 14:06:56
tuti cikk! Felfáborató a környezet szennyezés! Ilyen módón is!

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés