FN Blog / Taxisblog / Csabi az én Lex Luthor-om!
Nyomtatás Betűméret
Csabi az én Lex Luthor-om! 2010-01-20 12:17:02
Nem is gondoltam, mikor belekezdtem a blogolásba, hogy ellenségeket is szerezhetek vele. Pedig ez történt. Sikerült egy-két nagy rajongóra szert tennem és egy-két nagy ellenségre is.

El kell áruljam nektek, nem magamtól fogtam bele az írásba. Egy zseniális ember Bardócz Iván győzött meg róla, hogy van mit keresnem a bloggerek között. Kívánom mindenkinek, legyen egy ember az életében aki, szinte ismeretlenül bizalmat ad neki és azt is, hogy képes legyen élni vele.  Hatalmas lökést adott nekem és mint utóbb kiderült, szükségem is volt rá. Kemény vívódás kitenni a netre az első írásomat, aztán csak várni mi fog történni. Szép lassan kezdtek csöpögni a hozzászólások, eleinte dicsértetek és én egyre jobban, nyeregben éreztem magam. Egyszer csak megjelent Csabi és valami dörgedelmes szitokáradatot zúdított rám. Utáltam, amit ír, még az is megfordult a fejemben, hogy törlöm a hozzászólását. Beleolvastam más blogokba, mások hogyan kezelik a problémás eseteket. Csabi nagy élvezettel írta le a „picsa” szót és nekem is jólesett, leostobázni őt. Miközben „intelligensen lekezeltem”, (ezt a Benkő féle trash reality-ből loptam) rájöttem, szükségem van rá. Mit ér az ember egy valamire való ellenség nélkül? Tudtam, hogy ő aztán minden soromat el fogja olvasni, és minden szavamban meg fogja találni a hibát. Elkezdtem örülni neki, micsoda jó kis csaták várnak ránk. Persze az élet mindig tartogat meglepetéseket. Kiderült, Csabi a táskáját se viheti annak, aki utána rontott rám. Ez az ellenség, nem mutatja meg magát, nem ír hozzászólást, nem érvel, szitkozódik, vagy vitatkozik. Ő eltüntetett a blogajánlókból. Egy blog, csak akkor ér valamit, ha olvassák. Ahhoz, hogy olvassák, meg is kell találni. Új ellenségem nagyobb hatalommal bír, mint Csabi. Nem tudom eldönteni külső, vagy belső ellenség és, hogy mivel vívtam ki ellenszenvét. Talán túl sokat engedtem meg magamnak, érzékeny témákhoz nyúltam és ez nem tetszett valakinek. Vagy csak simán féltékenységből tesz nekem keresztbe, mert túl hamar tettem szert, szerintem elég szép olvasottságra. Igazából mindegy is. Üzenem neki: Csak azért is folytatom!

 

u.i.
Ha kilátástalan helyzetben vívott háborúról akartok olvasni:
http://www.newrhodesian.net/


Cimkék: csaták ellenségek
7 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

4. 42. 2010-01-25 09:58:28
Hajrá Leó, ne add fel!
3. Leó 2010-01-21 13:14:18
Szevasz Csabi!

Ha már így egymás közt vagyunk, elmondom, eddig ezt a bejegyzést 41-en látták és ebben az is benne van amikor én megnéztem, hogy, hogy jelenik meg. Hogy tudjál viszonyítani a legnézettebb bejegyzésem 7443-at csinált annak a javát az első 10 órában. Na akkor tüntettek el. Így most neked írok bejegyzést mert tudom, hogy elolvasod. Majd egyszer sort kerítünk arra a sörre!

Cső
2. Csabi 2010-01-21 08:41:08
Szevasz Leó!
Nem vagyok ellenség.
De a hétköznapi emberekben ez a sok sírás-rívás nem az együttérzést, hanem az ellenségeskedést váltja ki. Senkinek nem könnyű. Mint mindenhol, köztetek is vannak becsületes, tisztességes emberek, de vannak kétes alakok is. Tudod a mondást: ... taxis, kurva, ügyvéd, bűnöző.... És igaz az is, hogy ez a munkaforma tényleg szétvágja a családokat, szétzúzza a kapcsolatokat. Nem én töröltelek. Annyira gonosz nem vagyok.
És egy kis "harc" nem tett az olvasottságodnak rosszat...
Az eddigieket olvasva, úgy érzem, Te a rendesebb taxisok közül való vagy.
Minden jót Haver!
Ha ismernélek, egy csapolt sörre a vendégem volnál!
Szevasz!
1. aqua 2010-01-20 14:21:15
Látod Leo, így lesznek a az "ellenségekből" a legjobb motiválóerők!:-)

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés