FN Blog / Taxisblog / Csalás a Rendőrségnél!
Nyomtatás Betűméret
Csalás a Rendőrségnél! 2010-01-05 16:16:41
Rengeteg történetet hallok munka közben. Megtanultam már, hogy a felét se higgyem el ezeknek, de továbbadni jó őket. Mivel az etika tiltja, hogy az utasok kilétéről nyilatkozzak, így csak rátok van bízva, mennyire tartjátok igaznak.

 

Egy fiatal srácot szállítottam. Azt állította, hogy a TV2-nél dogozik. Elmesélt egy esetet, ami jól példázta szerinte, és szerintem is, a mai médiát.

Történt egyszer, hogy egy szerkesztő kapott egy fülest. Ez még akkoriban történt, amikor a rendőrök, olyan szép egyforma Skoda Octaviával jártak. Szóval kapott egy fülest, hogy ezek a jó kis Octaviák egy kicsit meg vannak piszkálva, persze a szükséges rendőri átalakításokon felül. Ezek az autók meghajlítják a teret. Sajnos a rossz irányba, de meghajlítják. Elmennek 800 métert de, a bent ülők ezt egy kilométernek érzik. Persze ettől aztán az autó remek fogyasztási adatokat produkál, de kötelező szervizre is gyakrabban kell vinni. Rá is harapott a mi szerkesztőnk és elkezdte boncolgatni a storyt. Hangos siker ígérkezett. Az adófizetők pénze, meg micsoda nagy horderejű csalás, ebből aztán lesz riport. Megkeresett ezt, azt, kérdezősködött, ahogy ezt ilyenkor kell. Ebből lett a baj. Na nem olyan nagy baj, mint az Amcsi filmekben, nem talált lófejet az ágyában. Nem. Csak megcsörrent a telefon. Nem, nem a piros csak egy sima. A Porsche Hungária egy illetékese közölte, ha nem akarja a TV2 elbukni, az igencsak tetemes, hirdetési pénzeket, akkor jobban teszik, ha nem megy le a riport. Nem is ment le. Csak taxis story lett belőle. Azt, meg ugyan ki hiszi el?


Cimkék: rendőrautó csalás média
123 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

7. atituti 2010-01-08 12:19:52
Nem baj srácok új rendőr autók lesznek nem sokára 900db, persze csak bérelve!!!!
6. vw golf 2010-01-07 20:40:23
az a baj hogy a rendörök is ugy lopnak mint a kormány azért ne is fognak a tüntetök melé állni mert a mi adónkbol lopnak csalnak hazudnakés röhögnek rajtunk amikor meg kelenének mert lopják a kisebbségiek az értékeinket kell 1 óra vagy több mig kiérnek ez a rendörség ébredjetek magyarok
5. BLászló 2010-01-07 19:58:15
Elnézést de nemértem mi a ráció ebben a csalásban.Megköszönném ha elmagyarázná valaki.
4. Tábornok 2010-01-07 12:31:34
Érdekes! Több hozzáértőtől érdeklődtem,mi a pontosabb: a GPS,vagy a kilóméteróra? Senki nem tudta a választ,vagy nem akarta! Ügyes! Most már értem, hogy a VW Passatom miért olyan takarékos!
3. stoplis 2010-01-06 18:02:58
Nehezende kitudtam számolni, és így hozzászólhatok: Biztos most is van ilyen un. mutyi, csak valószínű a 12.hatványon
2. Takarító 2010-01-06 10:14:57
Én nem lófejet tennék az ágyukba hanem belődözném őket a Dunába.A kormánnyal együtt!Tetves tolvaj banda!!!
1. Nyilas V. László 2010-01-05 19:57:34
Lehet benne valami....mutyi itt, ott meg aztán valamiből ki kell gazdálkodni a kenőpénzeket!

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés