FN Blog / Taxisblog / Blog indító!
Nyomtatás Betűméret
Blog indító! 2009-12-12 18:48:55
Ide azt kell írni, hogy mi a célja ennek a blognak, ki írja és miről. Az biztos, hogy a taxizásról, az is biztos, hogy én írom, de hogy mi a célja, az nem teljesen tiszta.Helló! Leó vagyok, 35 éves, taxis, HIV-


Blogom célja első sorban persze a szórakoztatás és az informálás, de nem akarok általánosságok mögé bújni. A legfontosabb cél, hogy értékesíthető reklámfelületet állítsak elő a Sanomának, persze a közlési kényszeremnek is jót tesz, ha írhatok, ezzel tudtak rávenni, hogy a bizonytalan bevétel ellenére is csináljam.


A taxizás jó terep. Itt van miről beszélni. A közlekedés örök téma és mi aztán ismerjük. A taxis csalások tárháza szinte kimeríthetetlen és én mesélek is róla, ha vesztek elég bannert. Aztán itt van maga a közeg. Nappal utazik velünk, anyuka, apuka, öregember, üzletember, politikus elkésett vagy külföldi diák, nagy cégek alkalmazottai, eltévedt turisták, éjjel pedig, szép lányok és rosszlányok, jó fejek és gengszterek, sztárok, párok, részegek és vendéglátósok. Róluk csak érintőleg írhatok, az etikai problémák miatt, de amit lehet, megkaptok. Aztán itt vannak a taxi társaságok, az árháborúk és kartelezések, droszt díjjak és tagdíjak, kauciók és büntetések. Ezekről én szeretnék beszélni, de félek, titeket nem érdekel, azért remélem, elolvassátok. Végül a tisztelt kollégák, barátok, ellenségek, társaságiak, és hiénák, droszt hírek és híres drosztok.


Remélem fogtok olvasni! Mindenkit visszavárok!

 
 

Cimkék: első bejegyzés bla-bla semmi
4 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

2. Leó 2010-04-28 17:15:53
Helló norin!

Láttam a beszólásaidat, duzzogtam is miattuk. Nem kell mindenben egyet érteni, de attól még nem esik jól. A dicséret viszont annál inkább. Belinkelhetnéd a Te blogdat. Beleolvasnék.
1. norin 2010-04-28 09:28:55
Tegnap végig olvastam az egész blogot. Elmentettem a kedvencek közé. Sőt, kitettem a blogomba is. Tetszik, érdekelnek a témák. Annak ellenére és éppen azért, mert nem értek mindenben egyet. A hozzászólások is jók. Azért írom ezt le, mert a egyik-másik írásra "beszóltam".

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés