FN Blog / Taxisblog
válassz: -
Turista szezon 2010-06-29 07:09:18
Gyönyörű ez a város és egyre szebb lesz. A Belváros ugyan, még mindig harcmezőre hasonlít, de szemmel láthatóan, rengeteg pénzt költenek el rá. Fürdők, éttermek, díszburkolat, programok szervezése, amit lehet, megtesznek, hogy idecsalogassák a turistákat. Ja és még valami, megerősített szolgálat a rendőröknek, hogy figyelmeztessék szerencsétleneket a rájuk leselkedő veszélyekre.
Cimkék: országimázs
19 szavazat alapján

format agy: 2010-06-17 07:08:37
Egyértelműen utasításokra működöm. Törölték a meghajtóm és installálták a focivb.néz programot. Alapvetően jól fut, de néha összeakad a tűzfalammal.
Cimkék: távirányítású vb-néző droid
15 szavazat alapján

Vaddisznók a Belvárosban 2010-06-10 04:09:42
Éjjel egy vaddisznó pár úszkált a Dunában. A Markó utcai felhajtónál úgy döntöttek, hogy megnézik a belvárost, ha már erre jártak.
Cimkék: rendőr taxis vaddisznó
76 szavazat alapján

Mindenkit átverünk! 2010-06-04 03:36:19
Ez a kifejezés erős, de igaz. Nem az erkölcsi romlottságunk az oka, hanem az, hogy ilyen átláthatatlan a taxi árképzése.
Cimkék: tarifa, nyugta, határsebesség
29 szavazat alapján

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés