FN Blog / Taxisblog
válassz: -
A nagy taxis tüntetés 2010-02-27 12:49:56
Feltámadott a tenger… vagy, pontosabban fogalmazva, legalább egy kis tavacska hullámozgatott. Egy újabb ember találta ki magának, hogy a taxisok élére áll. Valaki, egy elég kiterjedt baráti körrel, egy alakulóban lévő (azaz nemlétező) társaság tagjaként Petíciót visz, az általam „küldött” engem „képviselő” taxis barátai körében.
Cimkék: megmozdulás panaszok
28 szavazat alapján

Kétbalkezes mindenható 2010-02-24 14:44:26
Éreztem én, hogy több van ebben a Budaörsi úti sztoriban. Ha sejtettem volna, hogy a bloggerek kívánságai az átlagosnál gyakrabban válnak valóra, lottóblogot indítottam volna. Most lenne egy kettesem, egy elveszett szelvényen.
Cimkék: forgalombiztonság
7 szavazat alapján

Halál a gyorshajtókra! 2010-02-18 14:59:07
Évtizedek óta bosszankodom azon, mennyire nem törődnek Budapesten, az utakon folyó munkák jól látható jelölésével. Kidobnak egy-két táblát, ha szerencsénk van, húznak néhány sárga vonalat, aztán mindenki mossa kezeit.
Cimkék: sávelhúzás jelölés
345 szavazat alapján

Műsorletiltások 2010-02-13 04:16:49
Néha bizalmas információk birtokába kerülök. Nagy dilemma, helyes-e továbbadni, de mivel sem az utasom kilétével, sem a történet valóságtartalmával nem vagyok tisztában, így mint egy érdekest sztorit, megírom.
Cimkék: sajtószabadság
20 szavazat alapján

Röfi-Böfi 2010-02-08 14:36:58
Ez az! Visszatértem! Pár napja visszakaptam a jogot, hogy megjelenjek a többi, igentisztet bloggertársam között. Eltiltásomat, izé, akarom mondani, ezt a technikai problémát, kb. három hétig nyögtem. Ez elég volt arra, hogy a nullára kerüljön az eddigi munkám. A hiba elhárításáért Röfi-Böfi volt a felelős, neki szeretnék köszönetet mondani ebben a bejegyzésben.
Cimkék: bosszú
30 szavazat alapján

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés