FN Blog / Taxisblog
válassz: -
Dobj még rá egy kicsit! 2009-12-28 20:59:41
Ez a mondat is elhagyta már, egy-két kolléga száját. Egy előző bejegyzésben szóba került a jatt, így egy kicsit kitárgyalom részletesebben.
Cimkék: jatt borravaló
36 szavazat alapján

Neked 2009-12-25 06:01:52
Hónapokkal ez előtt szálltál be hozzám hajnali négy körül. Álmos lehettél, de a nyelved már akkor is csípett. Dolgozni mentél. Felvettük egy kollégádat, ő már a beszélgetésünk közepébe csöppent. Féltékeny voltam rá, hogy szólhat hozzád, hogy vele is kedves vagy. Odaértünk és én hónapokig nem láttalak.
Cimkék: Te Én Ők
78 szavazat alapján

Az istenköcsög 2009-12-23 04:18:12
Ritkán esik ennyi hó egyszerre. A taxisok fele ilyenkor elbújik az odújába és ki sem dugja az orrát. Féltik az autót és úgysem lehet haladni, akkor inkább otthon isszák a jó sört. A buszok elakadnak, a váltók befagynak, törnek a sínek, aki az úton van ügyetlenkedik. Mi a megoldás, ha közlekedni akarunk? A taxi.
Cimkék: közlekedés hó csoda
45 szavazat alapján

Hogyan alázzunk taxisofőrt? 2009-12-18 14:30:08
Bármikor kedvünk támadhat megalázni embereket, saját kisebbségi komplexusunk kompenzálása végett. Ennek egyik legkönnyebb módja, ha taxisofőrt alázunk. Azoknak, akik nehezen birkóznak meg ezzel a nehéz feladattal, közlök néhány egyszerű lehetőséget. Ezeket, az eszközöket, bárki szabadon használhatja, de csakis saját felelősségére. Az elszenvedett fizikai bántalmazásokért felelősséget nem vállalok.
Cimkék: utasok taxisok konfliktusok
250 szavazat alapján

Zsidó Nyári Fesztivál 2009-12-12 20:57:23
Hát igen. Fesztiválnak fesztivál de mégis csak zsidó. Ne érts félre, azt tartom magamról, hogy nincsenek előítéleteim, de mégsem mentem el, pedig volt olyan program, ami érdekelt volna. Egyrészt azért nem, mert pont hétfő estére esett és az nekem szent nap (akkor van a heti kártyaparti), másrészt féltem. Nem akartam, hogy zsidónak nézzenek.
Cimkék: előítéletek antiszemitizmus taxis módra
15 szavazat alapján

Az öregasszonyoknak pisi szaguk van! 2009-12-12 20:44:10
Nemcsak, hogy büdösek de színük sem normális. Bőrük érdes, hangjuk reszelős vagy éppen bántóan visító, mozgásuk töredezett. Tekintetük fura, mintha folyton vizsgálnák az embert.
Cimkék: öregek taxisok gyomorproblémák
30 szavazat alapján

Szeretem a közlekedésszervezőket! 2009-12-12 20:06:25
Gondolom ezzel a címmel többeknél elértem, hogy azt gondolják rólam, sürgős pszichiátriai kezelésre van szükségem és előreláthatólag a gyógyulásom ideje se lesz túl rövid. Mégis a mentális problémákkal küszködők magabiztosságával kijelenthetem, mostanában nagyon is meg vagyok elégedve a munkájukkal
Cimkék: Margit híd útfelújítások
13 szavazat alapján

Blog indító! 2009-12-12 18:48:55
Ide azt kell írni, hogy mi a célja ennek a blognak, ki írja és miről. Az biztos, hogy a taxizásról, az is biztos, hogy én írom, de hogy mi a célja, az nem teljesen tiszta.
Cimkék: első bejegyzés bla-bla semmi
4 szavazat alapján

Blogleírás

Magyarország az új Hollywood és az egyedülálló taxisblogger Leó hazája! (Time magazin) Ha választhatnék, hogy az öregedő rendező, vagy Leó a taxis szerepét játsszam, az utóbbit választanám. (Woody Allen) e-mail: taxisblog@gmail.com

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Taxisblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés